15.6 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
aranyozottendorfin óriáspalacsintázófilézőKultúraMAGYARORSZÁGpalacsinta

Egy többfogásos éttermi ebéd árába kerül egyetlen aranyozott palacsinta, de lesz vevő rá

Az arany mint ételekbe-italokba kevert luxusszimbólum új területet hódított meg: egy étterem ehető arannyal dekorált palacsintát dobott piacra, írja a Vezess. A palacsinta nem csak csinos, de a tölteléke is jól hangzik, fehércsokis krokant praliné és pisztáciadarabok vannak benne, és mindemellett meglehetősen laktató is lehet, minthogy óriáspalacsintáról beszélünk: nagyjából negyven centi átmérőjű a tészta, a kész palacsinta pedig töltelékekkel együtt nem kevesebb mint negyed kilót nyom.

Ugyan aki ilyesmire vágyik, az aligha nézi az árat, de azért álljon itt, hogy a szolnoki Endorfin Óriáspalacsintázó desszertje 12990 forintba kerül, főként azért, mert a palacsintát borító huszonnégy karátos aranylapok meglehetősen sokba kerülnek, ráadásul a tészta mérete miatt itt ezekből a lapokból három-négy darab is szükséges lehet. Az étterem egyelőre csak teszteli, mekkora az igény a luxusdesszertre, de az étterem abban bízik, hogy később azért heti egy-kettő rendelés érkezik majd az aranypalacsintára.

The post Egy többfogásos éttermi ebéd árába kerül egyetlen aranyozott palacsinta, de lesz vevő rá first appeared on 24.hu.

Related posts

Kutyás túrák, Palya Bea és karácsonyi meglepetés az Operából – decemberi programok kintre és bentre

MOCOHU

Úgy tűnik, Amber Heard Spanyolországban kezdett új életet a rágalmazási persorozat után

MOCOHU

Megrázó riportban mesélnek a tragédia éjszakájáról az ablakon kizuhant 17 éves fiú barátai

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This