16 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bankrablásBelföldbűnügyMAGYARORSZÁGszentesvallomás

Beismerte tettét a szentesi bankrabló

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a B. Krisztiánnal szemben, aki tavaly decemberben kirabolt egy bankot Szentesen. A helyi rendőrök lezárták ugyanis a nyomozást, és már az ügyészségen van az ügy.

A férfi december 21-én jelent meg a Szentes belvárosában lévő bankfiókban, ahol egy ügyfelet késsel fenyegetve követelt pénzt az alkalmazottaktól. A bank ügyintézője ekkor kihívta a pénztárból a kolléganőjét, aki a hátizsákot átvette, majd abba bepakolta a pénztárból a szabadon hozzáférhető összeget, 499 ezer forintot.

Eközben a gyanúsított a kést folyamatosan az áldozata nyakához szorítva sürgette a készpénz átadását, azzal, hogy ha ez nem történik meg, akkor elvágja a torkát. Amikor a kasszás a készpénzt tartalmazó táskával visszatért az ügyféltérbe, és azt átnyújtotta a gyanúsítottnak, a férfi kevesellte a táskában lévő pénzt.

B. Krisztián  továbbra is követelte, hogy a pénztáros nagyobb összegű készpénzt adjon neki át, különben elvágja az ügyfél torkát. Erre a pénztárkezelő közölte a gyanúsítottal, hogy a páncélszekrényt időzár védi, így annak kinyitására várni kell. Ezután a gyanúsított elvette a készpénzt tartalmazó táskát, majd azzal sietve elhagyta a bankot

police.hu

A 24 éves helyi lakos taxival először Csongrádra utazott, ahol átült egy másik taxiba, amivel Kiskunfélegyházára ment tovább. Ezután felszállt egy főváros felé tartó vonatra, majd Kecskemétre ment, itt fogták el végül a rendőrök és a katonák.

A nyomozók szinte hiánytalanul megtalálták nála az eltulajdonított összeget, az elrejtőzéshez ruhaneműket, valamint egy levelet is lefoglaltak tőle, amelyben a férfi megtervezte a bűncselekményt.

Az azóta is letartóztatásban lévő B. Krisztián beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Szentesi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, így már az ügyészségen van az ügy.

The post Beismerte tettét a szentesi bankrabló first appeared on 24.hu.

Related posts

Putyin szerint félmilliárd is lehetne Oroszország lélekszáma

MOCOHU

Egy kiló csavart és szöget szedtek ki egy alkoholról leszokott litván gyomrából

MOCOHU

Húszezer kaviccsal emlékeznek a Margitszigeten a koronavírus húszezer magyar áldozatára

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This