20.6 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGmelegellenes törvénymiller dávidpedofiltörvénySzórakozás

Miller Dávid a homofób pedofiltörvényről: Nevetséges, normál esetben megmosolyognám, de ez lett ma a valóság

Egyre több magyar híresség szólal fel a kedden elfogadott, a homoszexualitást a pedofíliával összemosó törvényjavaslat ellen. Ahogy már megírtuk, az orosz mintára bevezetett melegellenes propagandatörvény betiltja az iskolai LMBTQI témájú oktatási programokat és társadalmi célú reklámokat is. A médiában betiltják a 18 év alattiak számára a homoszexualitás vagy a nemváltás ábrázolását műsorokban és reklámokban. A már megszavazott törvényjavaslat ellen az RTL Klub is tiltakozott.

Kapcsolódó
RTL Klub: Az új törvénnyel csak késő este, 18-as karikával lehetne bemutatni a Szomszédokat, a Jóbarátokat vagy a Harry Pottert

Szerintük a tervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot és az emberi jogokat,.

Most Miller Dávid színész-műsorvezető, az X-Faktor tizedik házigazdája írt arról Facebook-oldalán, mit gondol az ügyről:

Olyan fura ez az egész… Itt van egy Eb, amire kijutottunk, ahol itthon játszhatunk olyan nemzetek ellen, mint Portugália, Németország vagy Franciaország. Mindenki szurkol, mindenki lázban ég, süt a nap, gyönyörű a város. De ezzel egy időben, egy olyan törvényjavaslatot szavaz meg a parlament, ami egyszerűen nem hagy nyugodni. Pedig esküszöm, hogy én is a gyerekeket tartom szem előtt! Főleg azokat, akiknek rengeteg kérdésük van a saját szexualitásukkal kapcsolatban. Az osztálytársaik basztatják, kívülállónak érzik magukat, van olyan tanár, aki segít nekik, de nem sok, rengetek inger éri őket a tévéből, az internetről, próbálnak megfelelni a szüleiknek, a barátoknak és saját maguknak, de ez nehéz. Lehet, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, lehet, hogy nem érzik komfortosan magukat a testükben, és szenvednek.

Mint írta, ő játszott meleg karaktert egy sorozatban, számos levelet kapott meleg fiataloktól:

Tudjátok, hány levelet kaptam? Több százat! Olyan fiataloktól, akik hasonló helyzetben vannak, és nem tudnak, nem mernek kivel beszélni. Ne nehezítsük meg a dolgukat! Ahelyett, hogy próbálnánk kitisztítani a sok katyvaszt a fejükben, és elmondanánk nekik, hogy nincsen velük semmi baj, inkább egy kalap alá vonjuk őket a pedofíliával? MIVAN?! Ezt, ha így leírom, annyira nevetséges, hogy normál esetben megmosolyognám, de ez lett ma a valóság… komolyan fáj. Kérlek, beszélgessetek a gyerekekkel, ne a netről okosodjanak a szexualitásról, és szerintem ne is arra a nénire/bácsira bízzátok, aki mostantól egy alkalommal, 45 percben elkezdi felrajzolni a bibét meg a porzót, vagy elmondja, hogy a szex a sátán találmánya, jobb esetben pedig talán felvázolja, hogy szerelemből feküdj le valakivel, és védekezz!

The post Miller Dávid a homofób pedofiltörvényről: Nevetséges, normál esetben megmosolyognám, de ez lett ma a valóság first appeared on 24.hu.

Related posts

Megritkultak a magyar bringaerdők, de még mindig Európa legbiciklistább nemzetei közé tartozunk

MOCOHU

Népszava: Szijjártó Péter ötlete nyomán az orosz külügyminisztert is várják a budapesti nagyköveti fórumra

MOCOHU

Drámai rajzot készített a menekülő Szájerről egy magyar művész

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This