20.6 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGszögeczki ágiSzórakozásvaló világvalóvilág

Szögeczki Ági: Szerettem volna tenni azért, hogy a VV jelző lekerüljön a nevem elől

A Borsnak adott interjút Szögeczki Ági, akit a nézők a ValóVilág harmadik szériájában ismerhettek meg, még az RTL Klubon. A celeb többek között arról beszélt, ma már megválogatja, milyen ajánlatokra, felkérésekre mond igent.

Nem kell mindig, mindenhol ott lenni, mindenben részt venni, nem kell, hogy rólam szóljon minden. Számomra a legfontosabb, hogy a kisfiam, Patrick boldog és kiegyensúlyozott legyen. Sokkal jobban élvezem azokat a napokat, amikor kettesben vagyunk. Inkább Patrickkal töltöm az időt, minthogy elmenjek egy nagyszabású rendezvényre, ahol csillog-villog minden. Teljesen megváltozott az értékrendem és az élethez való hozzáállásom. Már nem vállalok el akármit, nem adom az arcom olyan dolgokhoz, amikkel nem értek egyet. Ezzel együtt felvállalom a múltamat, ez tesz engem azzá, aki vagyok. Nagyon sok tanítást kaptam a ValóVilágtól. Ahogy egyre nagyobb lesz, Patrickban is tudatosul, hogy ismert ember vagyok, akit az utcán megállítanak.

Mesélt a VV-s időkről is, sőt, kisfiának megmutatta, hogy az anyját hol ismerte meg az ország.

Szerettem volna tenni és dolgozni azért, hogy a VV jelző lekerüljön a nevem elől. Tény, hogy így lettem ismert az egész ország előtt, de ez 17 évvel ezelőtt történt, én is más voltam. Ma már Szögeczki Ágiként emlegetnek. Amikor tavaly megismételték a sorozatot, megmutattam a kisfiamnak, ez volt anya, így került be a tévébe. Meglepődött, de gyerekszemmel nézte, és azt mondta, anya, nagyon szép hosszú, barna hajad volt, de olyan, mintha nem is te lennél. Arra is rákérdezett, hogy tényleg szerelmes voltam-e Leóba.

Végezetül egykori VV-s szerelméről, Nagy Zsolt Leóról is szót ejtett, aki jelenleg a TV2 Totem című műsorában látható.

Érdeklődnek, hogy milyen érzés újra látni, tudnék-e vele újra egy műsorban szerepelni. Nagyon régóta nem vagyunk egy pár. Nem tartjuk a kapcsolatot, de tisztelettel beszélünk egymásról. Mindenkinek udvariasan elmondom, először furcsa volt őt látni, de nem változott semmit, önmagát adja szerintem.

Kapcsolódó
Totem: Csősz Bogi szerint Leo egy manipulatív ember

Annyit beszélgettek egymással, hogy volt mit leszűrni ebből.

The post Szögeczki Ági: Szerettem volna tenni azért, hogy a VV jelző lekerüljön a nevem elől first appeared on 24.hu.

Related posts

Meghalt Hontnál fának csapódó kamionos

MOCOHU

33 évesen lett nagymama egy angol nő

MOCOHU

Kirabolták a West Sussex megyei kastélyt, ellopták Mária skót királynő ékszereit

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This