16.5 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
andre agassijenson brooksbyMAGYARORSZÁGnovak djokovicSportteniszus open

Djokovic borzasztó kezdés után nyert és utolérte Agassit

Jenson Brooksbynak egy szetten keresztülsikerült csak megtréfálnia Novak Djokovicot az amerikai nyílt teniszbajnokságon, de a szerb a borzasztó kezdés után végül simán legyőzte a nyolcaddöntőben a szabadkártyával indult 20 éves amerikait.

Kapcsolódó
Egy 18 éves srác jelezte, feleslegesen aggódnak a teniszdrukkerek

Carlos Alcaraz idén robbant be, de máris gyűjtögeti a skalpokat a Grand Slameken, a US Openen pedig a legjobb nyolc közé jutott.

Brooksby az első szettben szenzációsan játszott, 6:1-re elgázolta sokkal nevesebb ellenfelét, aki a következő három játszma mindegyikét úgy kezdte, hogy elveszítette saját adogatójátékát, ez pedig nem jó ómen egy ilyen klasszissal szemben.

Djokovic végül 2 óra 58 perc alatt 1:6, 6:3, 6:2 és 6:2-re győzött, és már csak három győzelemre van attól, hogy New Yorkban történelmet írjon, és egy győzelemmel begyűjtse a szezonbeli negyedik Grand Slam-trófeát is, amire 52 éve nem akadt példa.

„Számomra elég gyengén kezdődött a mérkőzés, de ellenfelem másfél szetten át nagyszerűen játszott, de aztán sikerült megtörnöm és végre én is elkezdtem jól megütni a labdákat. Nagyon kimerítő mérkőzés volt” – nyilatkozta Djokovic.

Élveztem, hogy végre telt ház volt az Artur Ashe Stadionban, a szurkolók sok energiát adtak mindkettőnknek. Brooksby nagyon tehetséges, nagy jövő előtt áll, ezt a meccs végén meg is mondtam neki

– tette hozzá, elárulva, hogy mit is beszélgettek a hálónál.

Djokovic ezzel a 79. győzelmét aratta New Yorkban, és az örökranglistán utolérte André Agassit. Náluk több győzelmet csupán Roger Federer (89) és Jimmy Connors (98) számlál

A szerb a negyeddöntőben az olasz Matteo Berrettinivel találkozik, aki 6:4, 3:6, 6:3, 6:2-re verte a német Oscar Ottét.

The post Djokovic borzasztó kezdés után nyert és utolérte Agassit first appeared on 24.hu.

Related posts

Hongkongban engedélyezték a 3 és 17 év közti gyerekek oltását

MOCOHU

Dánia elgázolta a románokat a női kézilabdavébén

MOCOHU

A világ ötödik legjobb 400-asa Molnár Attila

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This