25.4 C
Budapest
May 5, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bokszevander holyfieldMAGYARORSZÁGökölvívásprofi bokszSportvitor belfort

Holyfield tíz év után tért vissza, de két perc alatt elintézték

A korábbi világbajnok amerikai Evander Holyfield technikai KO-val kikapott a brazil Vitor Belforttól a szombat este a floridai Hollywoodban rendezett profi ökölvívó-mérkőzésen.

A nyolcmenetesre tervezett mérkőzés csupán 1 perc 49 másodpercig tartott, mert az 58 éves Holyfield nem tudott mit kezdeni a kevert harcművészet (MMA) korábbi bajnoka, a 44 éves Belfort ütéseivel.

Az amerikai – aki az 1980-as és 90-es években cirkáló- és nehézsúlyban is begyűjtötte az összes nagy világszervezet vb-övét – már a meccs elején padlót fogott, és bár fel tudott állni, a folytatásban sem volt képes számottevő ellenállást kifejteni, és az újabb ütéseket követően a mérkőzésvezető már az első menet vége előtt befejezettnek nyilvánította az egyoldalú küzdelmet.

A meccs helyszíni kommentátora Donald Trump korábbi amerikai elnök volt. Vitor Belfort ellenfele eredetileg a szintén exvilágbajnok Oscar De La Hoya lett volna, de a 48 éves amerikai –aki profiként hat különböző súlycsoportban jutott el a világbajnoki címig – koronavírusos megbetegedéssel kórházba került.

Holyfieldnek ez volt az 58. mérkőzése profi pályafutása során, mérlege 44 győzelem (29 KO), 11 vereség és két döntetlen. Ezt megelőzően 2011-ben lépett ringbe, majd 2014-ben bejelentette visszavonulását.

Belfortnak – aki MMA-meccsei közül 26-ot megnyert, 14-et elveszített, és 2018 óta nem vívott ketrecharcot – ez volt a második profi bokszmérkőzése és a második sikere.

A találkozóra azért a floridai Hollywoodban került sor, mert a kaliforniai hatóságok nem járultak hozzá az eredendően a Los Angeles-i Staples Centerbe kiírt összecsapás megtartásához.

The post Holyfield tíz év után tért vissza, de két perc alatt elintézték first appeared on 24.hu.

Related posts

Tényleg súlyos büntetés jár azért, ha valaki egy demokráciát hirdető zászlót tart?

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021. 08. 28.

MOCOHU

Párizsban mutatta be új reménységeit a Honor

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This