26.2 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
batmanfilmtvjokerkristen stewartKultúraMAGYARORSZÁGrobert pattinson

Kristen Stewart nem szeretné eljátszani Jokert

Szívesen játszana őrült karaktert, de szinte biztosan nem fog Robert Pattinson Batmanje ellen harcolni Jokerként Kristen Stewart – árulta el a színésznő a Varietynek. 

Stewart jelenleg épp a Spencert népszerűsíti, így egy sor interjún vesz részt, nehéz is lett volna elkerülnie a kérdést, amely sokakat foglalkoztat a közösségi médiában. A színésznő rajongói ugyanis fejükbe vették, hogy Stewart eljátszhatná Jokert egy olyan filmben, ahol a jelenlegi Batman, Pattinson ellen harcolhatna, komoly kampányt folytatnak a közösségi médiában, hogy a párosítás összejöjjön. Stewart és a színész az Alkonyat-filmekben játszottak együtt, ez hozta meg mindkettejük számára a világhírt, ráadásul a való életben is egy párt alkottak akkoriban.

Stewart elkeserítette a rajongókat:

Inkább találjunk ki valami mást. Abban teljesen benne vagyok, hogy őrült, ijesztő embert játsszak.

Hozzátette: imádja a karaktert és a mögötte rejlő energiát, ám már sokan játszották el remekül Batman nemezisét, épp ezért nem érzi, hogy neki is el kell.

Stewart legközelebb a Spencerben látható, amelyben Diana hercegnét alakítja. A filmet már bemutatták az idei Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, a kritikusok egyből Oscart kiáltottak a színésznőnek. Pablo Larraín filmjét november 11-én mutatják be a magyar mozik.

Kapcsolódó
Hol van már az Alkonyat? Kristen Stewart úgy definiálta újra magát, hogy azt tanítani kellene

Bár a legtöbben ma is csípőből a hírhedt vámpírrománcra asszociálnak, a ma 30 éves Kristen Stewart már az Alkonyat előtt is menő volt, azóta pedig csak még menőbb lett.

The post Kristen Stewart nem szeretné eljátszani Jokert first appeared on 24.hu.

Related posts

Három év börtönt kapott a svéd férfi, aki teherautókról szivárogtatott az oroszoknak

MOCOHU

Rusvai Miklós: Még nincs itt az ideje a lazításnak

MOCOHU

Igazi kézilabdahorror után jutott európai kupadöntőbe a Siófok

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This