26.2 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
cordiaMAGYARORSZÁGOtthon

Gyorsan költözne új otthonába? Itt válogasson! (x)

A mögöttünk álló másfél évben még inkább felértékelődött a saját otthon szerepe és sokan szembesültek azzal, hogy az odahaza elvégzendő tevékenységek szélesebb köréhez már túl szűkké vált a lakás, vagy az derült ki, hogy a környék nem elég zöld, illetve nincsenek megfelelő szolgáltatások a közelben.

Számos kedvező hitel- és támogatási lehetőség áll rendelkezésre az új lakást vásárlók számára, a Zöld Otthon Hitel pedig akár egyedülállók, gyermektelenek számára is felvehető, míg a legalább két gyermeket nevelők pedig a CSOK-ot igénybe véve állami kamattámogatást is kaphatnak az energiatakarékos otthonok vásárlásához. További észszerű szempont, hogy az új lakásba minél hamarabb be lehessen költözni, ne kelljen éveket várni a birtokbavételre.

Cordia

Érdemes tehát megnézni, hogy mit kínál Magyarország vezető lakásfejlesztője, hiszen a Cordia folyamatosan frissülő, változatos portfóliójában jelenleg több mint 840 budapesti új otthon érhető el, ezek közel negyede ráadásul hamarosan költözhető, számos lakás pedig megfelel a Zöld Otthon Lakáshitel követelményeinek is.

A paletta rendkívül változatos, és felöleli Budapest legnépszerűbb helyszíneit, a pandémia alatt még kedveltebbé vált zöldövezeti lakóparkoktól kezdve a belvárosi és egyetemközeli lokációkon át egészen a Duna-parti fejlesztésekig, ahol a felsőoktatási hallgatók és fiatal pályakezdők számára ideális lakások éppúgy megtalálhatók, mint a családi otthonok.

Az utóbbiakra jó példa a Thermal Zugló lakópark, amely ideális választást jelent azon fiatal és idősebb párok, családok számára, akik a kertvárosi környezetet részesítik előnyben. A fejlesztés egyik különlegessége, hogy a lakópark második és a harmadik ütemében is kialakítottak egy-egy nagyméretű, jól felszerelt, privát beltéri játszóházként, irodaként és kikapcsolódási térként is funkcionáló közösségi helyiséget.

Cordia

Főként a fiatalokat, családalapítás előtt állókat és a fiatal családosokat várják a kiváló közlekedési környezetben található, a városi és a zöldövezeti élet minden előnyét egyszerre kínáló Young City hamarosan költözhető otthonai is, a XIII. kerületben. E lakópark egyik legfőbb vonzerejét szintén a gondosan megtervezett közösségi terek jelentik.

Alapvetően a belvárosi környezetet kereső, első lakásukba költöző fiatal pályakezdőknek, egyetemistáknak szólnak azok a kényelmes és modern otthonok, amelyek a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány mentén található a Grand Corvin 1. ütemében, a Corvin Átriumban, vagy a IX. kerület megújuló részén található Akadémia Gardenben épültek fel.

Cordia

Azok sem csalódnak, akik inkább a Duna szomszédságába vágynak, hiszen a Marina Life egyszerre nyújtja a nagyvárosi élet és a vízparti hangulat minden előnyét. A XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén, a Duna-parttól pár perces sétára található épület kiváló közlekedési lehetőségekkel is rendelkezik, akár autóval, busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulnánk útnak.

Advertisement

The post Gyorsan költözne új otthonába? Itt válogasson! (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Hatásos immunterápiát találhattak a hepatitis-B-re

MOCOHU

Indulás előtt is koronavírusos fertőzés alakítja át egy kéziválogatott keretét

MOCOHU

Meghalt egy grúz operatőr, akit homofób tüntetők vertek meg

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This