14.1 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec proxelan

Szakmák, amelyek erre a gyakori férfibetegségre hajlamosíthatnak (x)

Mit lehet tudni a prosztatagyulladásról?

Prosztatagyulladásnak nevezzük a férfiak dülmirigyét érintő gyulladást. Lehet bakteriális fertőzés következménye, de egyéb tényezők is okozhatják, amelyeket nem minden esetben lehet pontosan beazonosítani. Ha a probléma hosszú ideig fennáll, esetleg visszatérően jelentkezik, úgy krónikus prosztatagyulladásról, nem bakteriális eredet esetén pedig krónikus kismedencei fájdalom szindrómáról beszélhetünk. Jellemző tünetei közé tartozik:

  • a megszokottnál gyakoribb vizelési inger, amely éjszaka is jelentkezhet;
  • a vizeletürítéssel járó égő, csípő érzés, alhasi nyomó fájdalom, mely nem ritkán a nemi szervekbe sugárzik;
  • az érzet, mintha nem sikerült volna teljesen kiüríteni a húgyhólyagot;
  • a folyamatos fájdalomhoz társulhatnak szexuális jellegű panaszok is: pl. merevedési zavarok, csökkent libidó és ejakuláció közbeni vagy utáni fájdalom;
  • sokan panaszkodnak a kismedence tájékán jelentkező fájdalomról.

Ezek a szakmák hajlamosíthatnak a prosztatagyulladás kialakulására

Ha komolyabb megterhelést jelentő fizikai munkát végzünk, például ha az építőiparban vagy egy raktárban dolgozunk, ahol sok nehéz tárgyat kell emelnünk, esetleg biciklis futárként dolgozunk, ahol állandóan a nyeregben ülünk, nagyobb eséllyel alakulhat ki a prosztatagyulladás. De a veszélyeztettek közé tartozhat az is, aki ülő életmódot folytat, például irodában dolgozik vagy sofőrként több órán át vezet megállás nélkül. Ilyen esetekben tartsunk rendszeres időközönként pihenőt, álljunk fel és mozogjunk egy kicsit.

Próbáljunk meg odafigyelni a testsúlyunkra is, a túlsúly ugyanis hasonlóan kedvezőtlen hatást gyakorol a kismedencei szervekre, mint a túl sok egyhelyben ülés.

Ma már nincs olyan munkakör, amely ne járna valamilyen mértékű stresszel, a stressz pedig szinte az összes testi folyamatban zavart idézhet elő és károsítja az egészségünket. Nagyon fontos tehát, hogy megtaláljuk azokat a módszereket, amelyek segítenek levezetni a stresszt.

A tünetek folyamatos enyhítésére hasznos segítség lehet a Proxelan

A prosztatagyulladás kellemetlen tüneteinek enyhítésére az orvos általában gyógyszert ír fel, ám ezt érdemes gyógynövénytartalmú készítménnyel kiegészíteni. A Proxelan kúp, amelynek hatásosságát klinikai vizsgálat is igazolja, közvetlenül a panaszok forrásánál fejti ki a hatását, ezáltal mérsékli a fájdalomérzetet és a vizeléssel kapcsolatos panaszokat. Legalább egy hónapig érdemes használni. A patikában 30 darabos kiszerelésben kapható Proxelan kúpot nem kell orvossal felíratni, mivel recept nélkül megvásárolható. Ha valakinek netán kellemetlen szembenéznie a patikussal, akár webes patikákból is megrendelheti. Ápoló hialuronsavat és gyógynövényeket tartalmaz, a szexuális teljesítményt pedig nem befolyásolja negatívan. A Proxelan kúp szükség esetén folyamatosan, akár mindennapos kezelésként is használható, hiszen nem tartalmaz olyan szintetikus összetevőket, amelyek miatt az alkalmazás időtartamát korlátozni kellene.

Phytotec

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

 

 

The post Szakmák, amelyek erre a gyakori férfibetegségre hajlamosíthatnak (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Nem kérdezték meg visszaléptetése előtt az MSZP volt elnökhelyettesét

MOCOHU

Szlovákia megtiltja a külföldre utazást

MOCOHU

Magyar-szerb kormánycsúcsot tartanak Budapesten

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This