14.4 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec

Ezek a dolgok ronthatják el a nyarat: tanácsok a nyári feszültség ellen

Bizonyos szituációkban nehéz megőrizni a higgadtságunkat és önfeledten, stressz nélkül élvezni a valódi szabadság érzését.

  1. Elviselhetetlen hőség. Nyáron gyakran olyan magasra kúszik a hőmérő higanyszála, hogy szinte elviselhetetlenné válik a hőség. Ilyenkor éjszaka sem hűl le a levegő, és ha nincs légkondi a lakásban vagy a munkahelyünkön, nagyon meggyötörhet a kánikula. Folyton izzadunk, ami azon túl, hogy rossz érzés, bosszantó is, ráadásul feszültté is tehet minket. Bár nagyon nehéz, próbáljuk meg ebből a helyzetből is kihozni a legjobbat. Játsszunk spriccelőversenyt a barátainkkal vagy a családunkkal, és egy kis felszabadult játékkal űzzük el a feszültséget.
  2. Túl korán van világos. Amilyen romantikus, ugyanolyan bosszantó is lehet madárcsicsergésre ébredni korán reggel. Nyáron nagyon korán világosodik, a kora hajnali fények pedig a legmélyebb álmunkból is felébreszthetnek. Lefekvéskor húzzuk be a sötétítőfüggönyt vagy a redőnyt. Az éjszakai zajok ellen pedig használjunk füldugót, vagy csukjuk be az ablakot. A nyári reggeleknek van némi bája, a nap első sugarai segíthetnek nekünk feltöltődni a napi kihívásokra. Próbáljuk ki, milyen érzés kora reggel sétálni, vagy éppen jógázni és meditálni. Ezek a tevékenységek oldhatják a feszültséget és csökkenthetik a stresszt.
  3. Rengeteg az idegesítő bogár. A legmelegebb évszakban elkerülhetetlenül rengeteg bogár vesz körbe minket. Csípnek a szúnyogok, rászáll a fagyinkra a darázs és ellepik a legcsinosabb sárga ruhánkat a muslincák. A darazsaknak állíthatunk darázscsapdát, a szúnyogokat pedig számos krémmel és riasztóberendezéssel is távoltarthatjuk. Gyakran csak a bosszantó oldalát látjuk a bogárinváziónak, pedig a bogarak, a rovarok és a lepkék mind a természet részei. Ha megfigyeljük, ahogy a színes lepke táncol a levegőben, talán elfogadóbbá válunk az apró lényekkel szemben, és kevésbé leszünk stresszesek a jelenlétüktől.
  4. Kötelező felszabadultnak lenni. A nyár egyik nagyszerűsége éppen az, hogy számos lehetőségünk van arra, hogy olyan tevékenységeket végezzünk, amelyek igazán örömet okoznak nekünk. Nem kell feltétlenül görcsösen minden programon részt vennünk, ha nem szeretjük a tömeget, kerüljük el a túlzsúfolt strandokat és szórakozóhelyeket. Fedezzünk fel csendesebb helyeket, olyan kisebb tavakat vagy erdős részeket, ahol nincsenek sokan, és kedvünkre élvezhetjük a nyár nyugalmát.

Oldja a feszültséget a Sedacur forte

A nyári szabadságok és helyettesítések miatt ebben az időszakban a munkahelyeken is nagyobb lehet a túlterheltség és több az olyan szituáció, amellyel nehezebben birkózunk meg. Ha a fenti tanácsok ellenére nem tudjuk kizárni a feszültséget az életünkből, és a munkahelyi hajtás tovább fokozza a nyugtalanságot, hívjuk segítségül a gyógynövények erejét! Ha napközben gyakran feszültek vagyunk, és nehezen birkózunk meg a stresszel, segítségünkre lehet a három gyógynövény, a macskagyökér, a komló és a citromfű kivonatát tartalmazó Sedacur forte. Feszültségoldó hatásának köszönhetően ez a növényi gyógyszer nappal nyugtat, éjszaka pedig segíti az elalvást és pihentető alvást biztosít. Napközben is szedhető, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy tompul a figyelmünk vagy nő a reakcióidőnk, mivel nincs negatív hatással a koncentrációra. A Sedacur forte az autóvezetéshez szükséges készségeket sem befolyásolja negatívan. Recept nélkül kapható a patikában, nem kell orvossal felíratni.

 

Vény nélkül kapható gyógyszer / Fotó: Phytotec Hungária Bt.

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

The post Ezek a dolgok ronthatják el a nyarat: tanácsok a nyári feszültség ellen first appeared on 24.hu.

Related posts

Megszüntettek egy fesztivált, mert a bikaviadalon Feminista és Nigériai nevű állatokat öltek meg

MOCOHU

Mozgásszabadság-korlátozással sújtotta a Pussy Riot egyik tagját az orosz bíróság

MOCOHU

Nem akart nyolcból a nyolcadik ellenzéki maradni – így veszett el a kormányváltó többség Szekszárdon

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This