May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
ajándékcsomaggina sheldonkutyaeledelkutyakajaMAGYARORSZÁGpoggyászrepülésSzórakozástolvajutazás

3 ezer dollárnyi ajándék helyett egy csomó kutyakaját talált a poggyászában Európából hazaérve

Egy New Hampshire-i nő azt állítja, hogy otthon kinyitotta az utazótáskáját, és ami az Európában vásárolt ajándékok helyett kutyaeledellel volt tele. A portsmouthi Gina Sheldon a helyi WMUR-TV-nek azt mesélte a Business Insider beszámolója szerint, hogy egy európai útról tért haza, de az otthonában, a poggyászát kibontva azt tapasztalta, hogy az összes Európában vásárolt ajándék eltűnt.

Kinyitottam a harmadik táskát, amelyben az összes ajándék volt, és olyan dolgok, amelyeket magamnak is vettem, és ezek helyére kutyatáp, egy régi póló, egy borotvahabos üveg került

– mondta Sheldon.

A nő 11 napot utazott Olaszországon keresztül, hazafelé menet megállt Párizsban is, és úgy véli, hogy a tárgyakat itt, a franciaországi Párizs-Charles DeGaulle repülőtéren a csomagtérben cserélhették ki.

„Volt egy bőrdzseki, amit a 16 éves fiamnak vettem. (…) Vettem ezeket a nagyon aranyos bőr csuklópántos pénztárcákat azért, hogy különböző családtagoknak és barátoknak adjam” – mesélte a megkárosított nő a tévécsatornának.

A hiányzó tárgyak összeértéke pedig 3 ezer dollár, azaz közel egymillió forint.

A járatot a Delta légitársaságnál foglalták le, de az Air France üzemeltette. A Delta a WMUR-TV-nek adott nyilatkozatában elnézést kért Sheldon negatív tapasztalataiért, és közölték, hogy Sheldonnal és a partnereikkel már dolgoznak a probléma kezelésén.

The post 3 ezer dollárnyi ajándék helyett egy csomó kutyakaját talált a poggyászában Európából hazaérve first appeared on 24.hu.

Related posts

Meghalt az első nő, aki Svájcban miniszter lehetett

MOCOHU

Megnyitották új éttermüket, aztán bezárt az ország

MOCOHU

Mérgező ezerlábúak lepik el Japán vasúti sínjeit

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This