22.1 C
Budapest
May 21, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusemagMAGYARORSZÁG

November 17 – egymillió termékkel készül az eMAG a Black Fridayre

„Az eMAG büszke arra, hogy az elsők között tartott Black Fridayt, ezáltal pedig megalapozta a fekete pénteki akciók hagyományát Magyarországon. Az egyetlen napra fókuszált akciós napon minden évben meg tudjuk lepni valamivel a vásárlóinkat. A Black Friday továbbra is a jelentős árengedmények ünnepe és idén több mint egymillió akcióval készülünk” – mondta el Lovas Tamás, eMAG Magyarország marketingigazgatója.
Idén november 17-én, a reggeli órákban veszi kezdetét az eMAG Black Friday-e, amelyre egymillió darab termékkel készül a kereskedő a legkülönbözőbb kategóriákban. Az eMAG “hétköznapi” kínálatával szemben a fekete pénteki kínálatban az év többi napján nem elérhető dealek, például kedvezményes szépségápolási szolgáltatások, járművek, utazások is elérhetők lesznek. Érdemes tudni, hogy tízből hét idei Black Friday-es termékaz idei legkedvezőbb árán lesz elérhető ezen a napon.
Azok, akik tudatosan a Black Fridayre időzítik a nagyobb kiadásaikat, például karácsonyi ajándékokat vagy háztartási gépeket vásárolnának, november 17-én az eMAG-nál jelentős összegeket takaríthatnak meg. Ahhoz azonban, hogy tényleg meg is tudják vásárolni a kiszemelt cikket, a vásárlóknak célszerű jó néhány alapvető szabályt betartani és felkészüléssel növelni az esélyeket az igazán jelentős dealekre, hiszen a legjobb vételnek számító termékek iránt mindig nagy a kereslet, míg az akciós kínálat korlátozott.
Négy egyszerű lépést javasol a fekete pénteki hatékonyság kimaxolásához az eMAG: érdemes előre saját fiókot nyitni az eMAG.hu-n legkésőbb csütörtökig. Aki pedig korábban már regisztrált, jól teszi, ha idejekorán ellenőrzi, hogy be tud-e lépni, emlékszik-e a jelszóra. A fiókhoz elmentett telefonszámot is megéri megerősíttetni az oldalon, hiszen erre is érkeznek majd a kiszállítással kapcsolatos értesítések.
Az igazi akcióvadászoknak érdemes feliratkoznia az eMAG hírlevelére, mert a cég minden évben már  a kezdés előtt megoszt abban akciós ajánlatokat.
A rendelési folyamat gyorsításához praktikus elmenteni azt a bankkártyát, amellyel fizetni kíván a felhasználó. Az is nagyban gyorsítja a folyamatot, ha fekete pénteken megvásárolni kívánt terméket előzetesen kívánságlistára teszik az érdeklődők, így gyorsan meg tudják nézni a Black Friday indulásakor, hogy a konkrét típusok le vannak-e akciózva.
A legutolsó jótanács: töltse le mindenki az eMAG applikációt, az ugyanis valóban felgyorsítja a vásárlási folyamat összes elemét, a kereséstől a fizetésig. November 17-edikére pedig mindenképp ajánlott engedélyezni az eMAG mobilapp értesítéseit is, hiszen innen is egy sor akciós ajánlatról értesülhetnek a felhasználók.
Az eMAG idén is arra törekszik, hogy a Black Friday a fogyasztók és az akciójában résztvevő Marketplace partnerek számára is jelentős eseménnyé váljon. Hiszen megfelelő tervezéssel és tudatossággal lényegesen olcsóbban lehet megúszni az ünnepi időszakot.The post November 17 – egymillió termékkel készül az eMAG a Black Fridayre first appeared on 24.hu.

Related posts

A Forma-1 Magyar Nagydíján és két másik autóversenyen is úgy kivételeznek a külföldiekkel, mint a foci Eb-n

MOCOHU

Trump leköszönő külügyminisztere minden külügyi korlátozást feloldott Tajvannal szemben

MOCOHU

Deutsch Tamás: Ismét lassan mondom, hogy most MZP és önök is megértsék: Ruszkik haza!

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This