7.2 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölddiplomáciakarmelitamagyar péterMAGYARORSZÁGvarga judit

Magyar Péter azt állítja, diplomáciai állást kínált neki egy miniszter

Magyar Péter az RTL Híradónak arról beszélt, hogy diplomáciai karriert kínáltak neki a Karmelitában, de ő ezt visszautasította, mert nem akart távol lenni a családjától.
A lényeg az volt, hogy a válásommal kapcsolatban, illetve annak az intézésével kapcsolatban hívott be egy miniszter egyeztetni, és ott tett nekem különböző ajánlatokat, amit én visszautasítottam. Hiszen nem szerettem volna külföldre menni és diplomáciai karrierbe kezdeni ismét, és itt hagyni a három gyerekemet Magyarországon
– nyilatkozta Varga Judit exférje, aki Novák Katalin köztársasági elnök lemondása és a volt igazságügyi miniszter visszavonulása után ugrott ki a NER-ből. Mint mondta: egy miniszter próbálta győzködni arról, hogy menjen külföldre, de azt nem akarta elárulni, hogy kiről van szó. „Aki olvasta a korábbi bejegyzéseimet, vagy hallgatta a Partizán-interjúmat, az össze tudja tenni a képet, és pontosan tudja, hogy kire gondoltam” –tette hozzá.
A Nemzetbiztonsági Bizottság keddi zárt ülése után Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kijelentette, hogy az állítólagos találkozón Magyar a titkosszolgálatok egyetlen emberével sem találkozott – igaz, Magyar ilyesmit nem is állított.

Kapcsolódó

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnökével tárgyalt Magyar Péter
Sas Zoltán elnök a 24.hu-nak azt is elárulta, miről volt szó.

The post Magyar Péter azt állítja, diplomáciai állást kínált neki egy miniszter first appeared on 24.hu.

Related posts

A nap legfontosabb hírei – 2021. 12. 05.

MOCOHU

Nagyon furcsa madárrajt videóztak le

MOCOHU

Mészáros Lőrinc, vagy egy Mészáros Lőrincre nagyon hasonlító férfi egy ICON feliratú pólóban és papucsban nyaral Dél-Olaszországban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This